• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Goedkoop verhuizen

Wanneer een compleet verzorgde verhuizing niet binnen uw budget past, bieden wij de mogelijkheid tot een budget-verhuizing. Op die manier kunt u met een klein budget toch professioneel verhuizen. Bij een budget-verhuizing verzorgt u de verhuizing samen met ons. U kunt geld besparen door zelf (met vrienden of familie) mee te helpen. Door ons verhuisteam per uur af te nemen betaalt u enkel voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Hoe meer u zelf meehelpt, hoe minder uren de verhuizers nodig hebben, en hoe goedkoper de verhuizing wordt.

Voordelig verhuizen met hoge kwaliteit

Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf met vestigingen in Katwijk en Sassenheim. Doordat wij enkel werken met zeer ervaren en gediplomeerde verhuizers, kunnen wij u de allerhoogste kwaliteit garanderen. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan bent u bij ons uitstekend verzekerd tot een bedrag van minimaal €100.000!

Kosten goedkoop verhuizen

Voorwaarden goedkoop verhuizen

De minimale afname bedraagt 4 uur. Het tarief loopt vanaf vertrek vanaf onze vestiging in Katwijk tot aan terugkomst. Na afloop kunt u contant of per mobiele pin afrekenen met onze voorman. Naast bovenstaande tarieven betaalt u een starttarief op maat. Hiermee is de inboedel tijdens de verhuizing verzekerd tot een bedrag van €100.000. De Algemene Voorwaarden van Erkende Verhuizers zijn van toepassing.