Omschrijving van de organisatie:
Oomen Verhuizers is de snelstgroeiende Erkende Verhuizer in de Duin- en Bollenstreek, gevestigd in Katwijk. Wij richten ons op het hogere segment van de particuliere verhuizingen. Daarnaast vragen ook steeds meer bedrijven om onze dienstverlening. Ons werkgebied ligt tussen Den Haag, Alphen a/d Rijn en Haarlem. Wij onderscheiden ons door een vernieuwende manier werken, zowel in het front-, middle- als back-office. Uiteraard werken wij met ervaren en gediplomeerde verhuizers, zij vormen de kern van ons bedrijf en maken onze beloftes waar. Onze aanpak spreekt veel mensen aan, en daardoor groeien wij bovengemiddeld. Onze ambitie is om het beste verhuisbedrijf uit de regio te worden, en daarbij past dat wij meer aandacht willen geven aan de mensen die met ons willen verhuizen. Daarom zoeken wij een tweede account manager/taxateur.

Omschrijving van de functie:
Je bezoekt particulieren in de regio die telefonisch of online hebben aangegeven een offerte voor hun verhuizing te willen ontvangen. Je hebt een gesprek waarin je de wensen van de klant zorgvuldig inventariseert, zodat je een op maat gemaakte offerte kunt uitbrengen, waarin kwaliteit en zorgvuldigheid tot uiting komen. Dit doe je met een tablet, gekoppeld aan ons CRM-systeem. Je hebt een aantal afspraken per dag: elk bezoek vraagt om een ander gesprek, afhankelijk van de persoon van de klant. Op kantoor doe je de nazorg: nabellen, vragen over de offerte beantwoorden, etc. Dit met het doel om de prospects zoveel mogelijk aandacht te geven en deze zo goed mogelijk te informeren over hoe een verhuizing met Oomen Verhuizers er uitziet. 

Heb je een goed inlevingsvermogen, kun je goed observeren, heb je ervaring met verkopen en spreekt dit afwisselende werk je aan, neem dan contact met ons op. 

De ideale kandidaat:

  • Heeft bij voorkeur ervaring als accountmanager of verkoper
  • Is communicatief sterk en innemend;
  • Is representatief;
  • Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Kan een VOG overleggen;
  • Heeft bij voorkeur affiniteit met CRM;
  • Is in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden:

Salariëring conform de CAO Beroepsgoederenvervoer, een auto van de zaak, laptop en tablet. Een dynamische en vernieuwende werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden en alle kansen om met ons door te groeien. 

Hou je van een omgeving waarin ‘groei’ en ‘kwaliteit’ kernbegrippen zijn, en ben je bereid je talenten te gebruiken om je te ontwikkelen en mee te groeien met een dynamisch bedrijf? Stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@oomenverhuizers.nl