Omschrijving van de organisatie:
Oomen Verhuizers is de snelstgroeiende Erkende Verhuizer in de Duin- en Bollenstreek, gevestigd in Katwijk. Wij werken met ervaren en gediplomeerde verhuizers, en gebruiken het nieuwste materieel. Onze ambitie is om het beste verhuisbedrijf uit de regio te worden. Vanwege de aanhoudende stroom van werk en snelle groei van de organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers, waaronder koeriers die onze verhuismaterialen op zaterdag bij onze klanten bezorgen en ophalen. Na de inwerkperiode rijd je in het nieuwste model Mercedes Sprinter met alle denkbare opties.

Omschrijving van de functie:
De klanten die wij verhuizen, ontvangen een aantal weken van tevoren de verhuisdozen en ander inpakmateriaal. Een aantal weken na de verhuizing halen wij dit materiaal weer op. Onze koeriers regelen dit op zaterdagen. De route start rond 8.00 uur van af onze vestiging in Katwijk. De wagen is dan geladen met alle materialen. De route bevat 10 – 20 adressen in de regio Den Haag – Alphen a/d Rijn – Haarlem. Je bent dan aan het einde van de middag weer terug op onze vestiging in Katwijk. Hou je van autorijden en wil je zaterdags bijverdienen? Neem dan contact met ons op. 

De ideale kandidaat:

  • Is in het bezit van rijbewijs B
  • Spreekt goed Nederlands;
  • Kan goed met mensen omgaan en ziet er verzorgd uit;
  • Gedraagt zich netjes in het verkeer;
  • Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Kan een VOG overleggen;
  • Is flexibel en is lichamelijk gezond;

Wij bieden:

Salariëring conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Ruimte om door te groeien en een ruimer dienstverband als je dat ambieert. 

Hou je van een omgeving waarin ‘groei’ en ‘kwaliteit’ kernbegrippen zijn, en ben je bereid je talenten te gebruiken om je te ontwikkelen en mee te groeien met een dynamisch bedrijf? Stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@oomenverhuizers.nl