• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
 • 071 889 20 06
 • info@oomenverhuizers.nl
 • Whatsapp: 071 889 20 06

Erkend verhuisbedrijf Bloemendaal

Bent u van plan te gaan verhuizen van, naar of binnen Bloemendaal? Dan heeft u natuurlijk een verhuisbedrijf in Bloemendaal nodig. Oomen Verhuizers is hét verhuisbedrijf voor de gehele gemeente Bloemendaal. Wij zijn u dus ook graag van dienst als u in Bennebroek, Bentveld, Overveen of Vogelenzang woont! Oomen Verhuizers is een middelgroot verhuisbedrijf waarbij u terecht kunt voor zowel particuliere, zakelijke als internationale verhuizingen. Ook voor verhuizingen met tussentijdse opslag bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder meer over onze verhuisservice!

Verhuisbedrijf Den Haag

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Bloemendaal, Bennebroek, Overveen en Vogelenenzang

Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder van verhuisservices in Bloemendaal en omgeving. Door ons zeer uitgebreide wagenpark en ons team van ervaren en enthousiaste verhuizers kunnen we werkelijk elke verhuizing aan. U kunt hierbij denken aan kleine of grote particuliere verhuizingen rondom Bloemendaal, maar ook voor eenvoudige en complexe kantoorverhuizingen kunt u bij ons terecht. Onze verhuiswagens rijden dagelijks door Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang. Maar ook in Bennebroek en Bentveld zijn wij goed vertegenwoordigd.

Naar reguliere verhuizingen, kunt u ook voor onder andere de volgende bijzaken bij ons terecht:

 • Bedrijfsverhuizing
 • Kantoorverhuizing
 • Opslag
 • Verhuizing met opslag
 • Verhuislift huren
 • Piano verhuizen
 • Vleugel verhuizen
 • Autolaadkraan
 • Verhuisdozen

Kortom, wanneer u gaat verhuizen in Bloemendaal, Bennebroek, Bentveld, Overveen of Vogelenzang zit u bij ons altijd goed!

Unieke verhuisservice: Het modernste verhuisbedrijf van Bloemendaal

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers levert de modernste verhuisservice in Bloemendaal en omgeving. Wij beschikken over een zeer jong en modern wagenpark, met verhuiswagens in diverse maten. Daarnaast beschikken wij over diverse verhuisliften, en zelf een eigen hijskraan. Ons gehele wagenpark is voorzien van een milieuvriendelijke Euro 6 motor of een elektromotor. Hierdoor kunnen wij in elke milieuzone of binnenstad van Europa komen. Ook ons kantoor behoort tot de meest moderne verhuiskantoren van Nederland. Door verregaande automatisering kunnen wij u op een efficiënte manier van dienst zijn. U profiteert hiervan door onze lage overheadkosten. De kosten die u bij ons verhuisbedrijf betaalt voor een verhuizing investeren wij in kwaliteit, en niet in onnodige kosten. Oomen Verhuizers: de meeste efficiënte verhuizer van Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang!

Een zorgeloze verhuizing in Bloemendaal, Overveen en Bentveld

Of u nu gaat verhuizen naar Bloemendaal, Bennebroek, Bentveld, Overveen of Vogelenzang; met Verhuisbedrijf Oomen heeft u altijd een zorgeloze verhuizing. Onze verhuizers hebben allemaal jarenlange ervaring, en zijn gediplomeerd verhuizer. Hierdoor kunt u zelfs de meeste kwetsbare en kostbare inboedels aan onze verhuisservice toevertrouwen. In het geval dat er onverhoopt iets misgaat, bent u bij ons uitstekend verzekerd. Voor elke verhuizing rondom Bloemendaal sluiten wij namelijk het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers af. Hierdoor is uw verhuizing standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000. Wanneer uw inboedel deze waarde ontstijgt, kunnen wij de dekking eenvoudig verhogen.

Verhuislift huren in Bloemendaal

U kunt bij ons verhuisbedrijf ook alleen een verhuislift huren in de regio Bloemendaal. Het huren van een verhuislift in Bloemendaal, Overveen, Bennebroek, Vogelenzang of Bentveld kan handig zijn wanneer u zelf gaat verhuizen van of naar een appartement. Maar het huren van een verhuislift is ook een uitkomst wanneer u nieuwe meubels krijgt geleverd welke niet in de binnenlift passen. Wij hebben diverse soorten verhuisliften in verschillende maten. Onze grooste liften hebben een bereik tot de negende of tiende etage (afhankelijk van de opstel-situatie). Het maximale liftvermogen bedraagt 400kg. Heeft u zwaardere items? Dan kunnen wij u met onze autolaadkraan van dienst zijn.

Kosten verhuislift huren gemeente Bloemendaal
De tarieven voor het huren van een verhuislift in de gemeente Bloemendaal voor het eerste uur zijn als volgt:

 • Verhuislift huren Bennebroek: €85
 • Verhuislift huren Bentveld: €85
 • Verhuislift huren Bloemendaal: €100
 • Verhuislift huren Overveen: €100
 • Verhuislift huren Vogelenzang: €85

Na het eerste uur zijn de kosten voor elk extra half uur €42,50. Onze tarieven zijn inclusief bediening, voorrijkosten en btw. U kunt eenvoudig direct online boeken.

0