Verhuisbedrijf Oegstgeest | Verhuizen met Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf in Oegstgeest

Als u verhuist van, naar of binnen Oegstgeest, dan wilt u een verhuisbedrijf uit de omgeving. Oomen Verhuizers uit Katwijk is dan uw aangewezen verhuizer.  Als Erkend Verhuisbedrijf verhuizen wij bijna dagelijks in Oegstgeest. Wij verzorgen van eenvoudige verhuizingen voor alleen de zware meubels, tot meerdaagse all-in verhuizingen inclusief inpakken, demontage en montage, en een bezemschone oplevering van uw oude woning. 

Verhuizen naar Oegstgeest

Voor elke verhuizing in de regio Oegstgeest kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt dan denken aan:

Ervaren Verhuizers in Oegstgeest

Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren verhuismedewerkers.  Ons verhuisbedrijf verplicht alle verhuizers om een opleiding tot inboedelverhuizer te volgen bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. Onze ervaren verhuizers zijn niet alleen in het bezit van een verhuisdiploma, maar zij hebben ook vele jaren praktische ervaring. Naast het verzorgen van uw verhuizing, ondersteunen zij u ook met:

  • Demontage en montage van meubilair
  • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
  • Afhalen van uw gordijnen en lampen
  • Voor het verhuizen van delicate meubels, kostbare schilderijen en grote spiegels maken wij op maat gemaakte houten kratten

Alles wordt geregeld bij Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers kan in principe alles voor uw verhuizing in Oegstgeest regelen.  Wanneer u geen tijd hebt of niet in de gelegenheid bent om te verhuizen of in te pakken,  kunt u kiezen om alle werkzaamheden uit te besteden aan onze verhuizers.  Dan pakken wij alle verhuisdozen voor u in, halen wij waar nodig uw TV of lampen af, en zorgen wij ervoor dat deze in uw nieuwe woning op de juiste plek worden gemonteerd en aangesloten.  Wilt u de verhuisdozen zelf inpakken? Wij voorzien u van:

Als alles op zijn plaats staat en uitgepakt is, komen wij het verpakkingsmateriaal weer ophalen. Naast de ‘ontzorging’  van de verhuizing zelf,  assisteren wij u desgewenst ook bij:

  • Het verzorgen van een gemeentelijke parkeerontheffing en straatafzettingen ten behoeve van de verhuiswagens
  • Het afvoeren van oude huisraad
  • Tijdelijke opslag van uw inboedel als u een periode tussen uw verhuizingen moet overbruggen

Ook voor verhuisliften in Oegstgeest

Gaat u zelf verhuizen, en heeft u een verhuislift nodig in Oegstgeest? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Met het gebruik van een verhuislift inclusief bediening gaat uw verhuizing een stuk eenvoudiger. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog, dit is ongeveer de negende etage. En het laadvermogen is maximaal 400kg, genoeg voor al uw zware objecten dus. Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen.