• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Erkend verhuisbedrijf Leiderdorp

Gaat u verhuizen naar Leiderdorp, en heeft u een Verhuisbedrijf in Leiderdorp nodig? De verhuisservice van Oomen Verhuizers in Leiderdorp biedt uitkomst! Ons verhuisbedrijf is al jaren actief in Leiderdorp en omgeving. Niet voor niets zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de regio Leiderdorp. Meer weten over verhuizen met Oomen en onze verhuisservice? Neem dan direct contact op met ons verhuisbedrijf in Leiderdorp, of lees hieronder verder!

Verhuisbedrijf Leiderdorp

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Leiderdorp aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Leiderdorp

Geen verhuisbedrijf uit Leiderdorp biedt zoveel mogelijkheden voor uw verhuizing als verhuisbedrijf Oomen. U kunt voor werkelijk elke verhuizing bij ons verhuisbedrijf Leiderdorp terecht. Klein of groot, eenvoudig of complex: het kan bij ons verhuisbedrijf allemaal. Zo bieden wij een verhuisservice met complete ontzorging. Hierbij verhuizen wij de inboedel niet alleen, maar pakken wij ook alle dozen voor u in, en eventueel ook weer uit. Daarnaast kunnen wij uw meubels demonteren en monteren en verlichting afhalen en weer ophangen in uw nieuwe woning.

Maar ook voor een goedkope verhuizing kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. Wij bieden een doe-het-zelf-verhuiservice, en u kunt goedkoop verhuizen door ons verhuisbedrijf Leiderdorp op uurbasis in te schakelen en zelf mee te helpen met de verhuizing.

Tot slot kunt u ook voor uw bedrijfsverhuizing bij ons verhuisbedrijf Leiderdorp terecht. Het maakt hierbij niet uit of het om een eenmanszaak gaat, of over de verhuizing van een groot bedrijf. Met de verhuisservice van ons verhuisbedrijf zorgen wij ervoor dat elke verhuizing vlekkeloos verloopt.

Het beste verhuisbedrijf van Leiderdorp

Gemiddeld verhuist iemand eens per zeven jaar. Daardoor zullen de meeste mensen nooit veel ervaring met verhuizen krijgen. Ons verhuisbedrijf Leiderdorp heeft gelukkig zeer veel ervaring met verhuizen. Wij verzorgen gemiddeld zo’n vijf verhuizingen per dag in de regio van Leiderdorp. Dit doen wij met de modernste verhuiswagens, de beste verhuisliften, en de meest ervaren verhuizers uit de regio.

Naast het standaard verhuizen helpen wij u graag met het volgende:

  • Tijdelijke opslag van uw huisraad
  • Inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen
  • Demontagen en montage van uw meubels
  • Ophangen van verlichting en schilderijen
  • Piano verhuizen in Leiderdorp
  • Speciaal transport en hijswerk

Garantie op elke verhuizing

Natuurlijk is het belangrijk dat uw verhuizing in Leiderdorp vlekkeloos verloopt. U wilt natuurlijk dat alles op tijd in uw nieuwe woning staat, en dat er niets beschadigd raakt. Bij ons verhuisbedrijf kunt u er van op aan dat dat het geval zal zijn. Zo werken wij met zeer ervaren en gediplomeerde verhuizers, en hebben wij het beste materieel uit de regio. Geen verhuizing is voor ons verhuisbedrijf te moeilijk of te groot.

Door onze hoge kwaliteit kan ons verhuisbedrijf elke verhuizing goed uitvoeren. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan bent u bij ons zeer uitgebreid verzekerd. Ons verhuisbedrijf is gecertificeerd door de Organisatie van Erkende Verhuizers, en daardoor bent u standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000. Ontstijgt uw inboedel deze waarde, dan is het geen enkel probleem om voor uw verhuizing een verzekering af te sluiten met een hogere dekking.

Verhuislift huren in Leiderdorp

Heeft u een Verhuislift in Leiderdorp nodig? Bij ons kunt u eenvoudig en voordelig een verhuislift huren in Leiderdorp. Wij beschikken over diverse soorten verhuisliften met verschillende hoogtes en gewichten. Wij hebben verhuisliften tot 29 meter in onze vloot. Hiermee kan de verhuislift in Leiderdorp tot de negende etage komen. Het maximale gewicht is 400kg. Wanneer dat niet zwaar genoeg is, kunnen wij u ook van dienst zijn met een hijskraan.

Een verhuislift huren in Leiderdorp kan al voor slechts €90 inclusief btw. En als enige verhuisbedrijf van Nederland kunt u de verhuislift direct online boeken. Check direct online de beschikbaarheid van onze verhuislift in Leiderdorp!

0