• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
 • 071 889 20 06
 • info@oomenverhuizers.nl
 • Whatsapp: 071 889 20 06

Verhuisbedrijf Sassenheim

Gaat u verhuizen in Sassenheim, en heeft u een verhuisbedrijf uit de regio nodig? Dan wilt u natuurlijk dat uw verhuizing zorgvuldig, soepel en schadevrij verloopt. Oomen Verhuizers kan het verhuizen van, naar of in Sassenheim als geen ander verzorgen. Van budget tot high-end, voor elk type verhuizing bent u bij ons aan het goede adres. En dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Meer weten over onze verhuisservice en de diensten van ons verhuisbedrijf in Sassenheim? Neem vrijblijvend contact op, of lees hieronder verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Sassenheim

U kunt bij het verhuizen onder andere voor de volgende soorten verhuizingen in Sassenheim bij ons verhuisbedrijf terecht:

Verhuiswagen in Sassenheim

Het modernste verhuisbedrijf

Doordat ons verhuisbedrijf in Sassenheim gebruik maakt van de innovatieve technologieën, zijn wij in staat om uw verhuizing zeer efficiënt uit te voeren. U profiteert hiervan doordat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden, zonder daarvoor ook de hoogste kosten te rekenen. Enkele voorbeelden van deze verhuisservice bij het verhuizen zijn:

 • Volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor
 • De modernste verhuiswagens uit de regio, met hierdoor een zeer laag brandstofverbruik
 • De snelste en automatische verhuisliften
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om snel containers en laadbakken te kunnen wisselen
 • Al onze verhuiswagens zijn voorzien van track&trace, gekoppeld aan ons planningssysteem
 • Een scala aan nette en nieuwe verhuiscontainers
 • Beschikking over een eigen 65-tons hijskraan

De beste verhuizers van Sassenheim

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers werkt met de meest ervaren verhuizers uit de regio van Sassenheim. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid door het verhuiscollege van Erkende Verhuizers en hebben jarenlange ervaring. Zij zijn daardoor als geen ander in staat om uw verhuizing perfect uit te voeren. Onze verhuizers worden daarnaast ondersteunt door het allerbeste materieel.

Naast nette en zeer ervaren verhuizers, beschikt ons verhuisbedrijf over specialisten op de volgende gebieden:

 • Monteurs, voor het demonteren en monteren van uw grote meubels
 • Verpakkers, voor het verpakken van uw gehele inboedel
 • Handymans, voor extra diensten zoals het ophangen van lampen
 • Art-handlers, voor het verhuizen van uw (kostbare) kunst

Pak zelf in of laat u ontzorgen door onze verhuisservice

Wanneer u ervoor kiest om uw inboedel zelf in te pakken, profiteert u van een uitgebreide verhuisservice. Zo levert ons verhuisbedrijf uit Sassenheim vooraf onder andere de volgende materialen:

Als u in uw nieuwe woning klaar bent met uitpakken, komen onze verhuizers de overgebleven materialen weer bij u ophalen.

Wanneer u ertegen opziet om zelf alle dozen in te pakken, kan ons verhuisbedrijf u tijdens het verhuizen een full-service verhuizing aanbieden. Ons inpakteam komt dan één dag voor de verhuizing bij u langs om uw gehele inboedel in te pakken. Op deze manier zit u niet lange tijd tussen de verhuisdozen, en ondervindt u zo min mogelijk hinder van de verhuizing. Een top verhuisservice!

Verhuislift huren Sassenheim

Heeft u een verhuislift nodig in Sassenheim? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons verhuisbedrijf beschikt over de de grootste verhuisliften uit de regio van Sassenheim. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog; dit is ongeveer de negende etage. En het laadvermogen is maximaal 400kg: genoeg voor al uw zware objecten dus. Uiteraard kunt u bij het verhuizen ook gebruikmaken van kleinere verhuisliften. Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Ook kunt u op onze website handige tips lezen voor bij het huren van een verhuislift in Sassenheim.

Meer weten over ons verhuisbedrijf en onze verhuisservice? Neem vrijblijvend contact op!

Oomen Verhuizers vestiging Sassenheim

Industriekade 18c, 2172 HV Sassenheim
0