• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Erkend verhuisbedrijf Zandvoort

Gaat u verhuizen binnen, naar of vanuit Zandvoort? Dan bent u vast opzoek naar het beste verhuisbedrijf in Zandvoort! Oomen Verhuizers is veel actief in Zandvoort, en garandeert u een uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Als verhuisbedrijf zijn wij gecertificeerd met het Keurmerk Erkende Verhuizers, dit geeft u ongetwijfeld een prettig gevoel bij uw verhuizing! Wilt u meer weten over onze verhuisservice in Zandvoort? Doe een vrijblijvende offerteaanvraag voor uw verhuizing of lees hieronder verder!

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Zandvoort aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Zandvoort

Als verhuisbedrijf uit de regio Zandvoort bieden wij u het meest diverse dienstenpakket aan. Wij kunnen de meest kritische en complexe verhuizingen aan, maar u bent ook voor een zeer voordelige doe-het-zelf-verhuizing bij ons terecht. Moet uw inboedel tussentijds worden opgeslagen, bijvoorbeeld omdat uw nieuwbouwwoning nog niet klaar is? Dan kunnen wij uw inboedel ook eenvoudig en efficiënt tussentijds opslaan.

Een greep uit het dienstenpakket van onze verhuisservice:

  • Zeer goedkoop zelf verhuizen met behulp van onze doe-het-zelf verhuisservice
  • Voordelig maar toch professioneel verhuizen op uurbasis waarbij u kosten kunt besparen door zelf mee te helpen
  • Compleet verzorgd en verzekerd verhuizen met behulp van onze verhuisservice

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw bedrijfsverhuizing of projectverhuizing in Zandvoort? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het beste verhuisbedrijf van Zandvoort

Wat maakt ons het beste verhuisbedrijf van Zandvoort?

  • Wij hebben de meest ervaren en deskundige verhuizers uit de regio Zandvoort, waarbij de meest bijzondere kunst of antiek geen probleem is
  • Wij bezitten het modernste en jongste wagenpark uit de bollenstreek uitgerust met een GPS systeem wat gekoppeld is aan onze planning
  • Wij werken zeer efficiënt doordat wij gebruik maken van de modernste technologieën wat resulteert in de beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Wij bieden u het grootste aanbod voor iedere wens en budget

Garantie op elke verhuizing

Bij uw verhuizing in Zandvoort is het uiteraard belangrijk dat alles soepel, netjes en vooral schadevrij verloopt. Bij ons verhuisbedrijf kunt u er van op aan dat dit bij uw verhuizing het geval is. Ons verhuisbedrijf werkt in Zandvoort met zeer ervaren verhuizers en het allerbeste en modernste materieel. Daardoor is elke verhuizing voor ons een fluitje van een cent.

Natuurlijk blijft verhuizen mensenwerk, en kan er altijd iets gebeuren. Om ervoor te zorgen dat u geen enkel risico loopt bij uw verhuizing, sluit onze verhuisservice voor elke verhuizing het Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers af. Middels het Garantiecertificaat is uw inboedel standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000. Wanneer dit bedrag de waarde van uw inboedel niet volledig dekt, sluit ons verhuisbedrijf Zandvoort eenvoudig een verzekering met een hogere dekking voor u af.

Verhuislift huren in Zandvoort

Een verhuislift huren in Zandvoort. U bestelt een nieuwe bank, koelkast of dressoir. Het bedrijf komt het netjes afleveren en helaas: het past niet door het trappengat of in de binnenlift. Het komt regelmatig voor. Dan is het ideaal om bij Oomen Verhuizers een verhuislift te huren. Onze verhuislift kan wel tot de negende verdieping en kan tot 400kg aan. U reserveert online de verhuislift voor wanneer u de lift nodig heeft en onze verhuislift is incl. bediening op de afgesproken tijd aanwezig. U huurt al een verhuislift bij het verhuisbedrijf van Zandvoort voor €95,-. Voordat u de lift huurt is het aan te raden onze tips te lezen voor het huren van een verhuislift. U kunt direct online een verhuislift huren!

0