• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Mobiele opslag

Heeft u tijdelijk of permanent opslag nodig? Met onze mobiele opslagcontainers maakt u het uzelf makkelijk! U hoeft niet de hele dag op-en-neer te rijden naar een self-storage, maar de opslag komt naar ú toe.

Niet voor niets is Oomen Verhuizers het snelst-groeiende verhuis- en opslagbedrijf uit de regio. Daarnaast zijn wij de grootste aanbieder van mobiele opslag in de Duin- en Bollenstreek!

Kosten mobiele opslag

Opslagruimte16m3 (10ft container)33m3 (20ft container)
Kosten brengen en ophalen container inclusief één week huur€180,00€225,00
Kosten opnieuw brengen en ophalen container na opslagperiode inclusief één week huur€160,00€200,00
Opslagkosten per dag (verwarmde en beveiligde opslag)€4,30€5,65

Opslagcontainer 10ft / 16m3

Opslagcontainer 20ft / 33m3

Filmpje opslagcontainer huren

Direct online boeken

Datum plaatsen
Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- (deels) volgeboekt
Datum naar opslag
Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- (deels) volgeboekt
Datum vanuit opslag (indien bekend)
Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- (deels) volgeboekt
Datum ophalen lege container (indien bekend)
Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- (deels) volgeboekt

Aantal en type opslagcontainer(s)*:

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoonnummer*:

Gegevens laadadres

Straat en huisnummer*:

Postcode*:

Plaats*:

Gegevens losadres (indien bekend)

Straat en huisnummer:

Postcode:

Plaats*:

Kortingscode:

Opmerkingen:

 Ik ga akkoord met dealgemene voorwaarden

Totale kosten
0,00

Opslagkosten worden separaat berekend bij uitslag.

 

De makkelijkste én voordeligste aanbieder van mobiele opslag

Wij zijn niet de enige aanbieder van mobiele opslag, maar wel de makkelijkste én de voordeligste. De meeste aanbieders hebben mobiele opslagboxen van tussen de 8m3 of 14m3. Eén inboedel van een gemiddelde eengezinswoning zit vaak op minimaal 30m3. Dat betekent dat u bij andere aanbieders minstens drie tot vier opslagboxen nodig hebt. Dat heeft als nadeel dat u vele malen langer bezig bent om alles in de opslagboxen te krijgen. Daarnaast is de ervaring dat grote stukken zoals een driezitsbank, eettafel of lange kastdelen vaak niet in de box passen. Deze kunt u dan niet opslaan in de mobiele opslagbox.

Gelukkig heeft u hier bij ons geen last van. Onze opslagcontainers zijn 33m3 groot. In de meeste gevallen past uw gehele inboedel daarmee in één container. Doordat onze containers zes meter lang zijn, pas alles er in één keer in. En doordat onze containers niet alleen meer inhoud hebben, maar ook een stuk hoger zijn, is de ruimte ook veel efficiënter in te delen. U kunt bijvoorbeeld uw bankstel met gemak rechtop zetten, wat bij andere aanbieders vaak niet mogelijk is.

Het mooiste is dat onze mobiele opslag niet alleen het aller-makkelijkste is, maar ook nog eens de voordeligste!

Veel goedkoper verzekeren

Als u uw spullen opslaat, wilt u natuurlijk dat alles goed is verzekerd tegen brand en/of diefstal. De meeste aanbieders van mobiele selfstorage bieden geen verzekering aan. Zij verwijzen u vaak door naar uw eigen inboedelverzekeraar. De meeste inboedelverzekeraars bieden inderdaad dekking bij tijdelijke opslag, maar alleen als dit is opgeslagen bij een bedrijf het het keurmerk Erkende Verhuizer. Andere aanbieders van mobiele opslag hebben dit keurmerk niet, en daarom bieden de meeste inboedelverzekeraars standaard geen dekking. U dient dan een veel duurdere verzekering af te sluiten.

Doordat wij wél in het bezit zijn van het keurmerk Erkende Verhuizers, kunt u bij ons de inboedelverzekering gewoon, zonder extra kosten, overschrijven op ons adres. Mocht u geen inboedelverzekering hebben, dan kunt u via ons een opslagverzekering afsluiten tegen een aantrekkelijk tarief.

De totaalaanbieder voor opslag en verhuizingen

Oomen Verhuizers kan u niet alleen van dienst zijn met mobiele opslag, maar ook met alles er omheen. Er is geen verhuis- of opslagbedrijf in de regio met een breder dienstenpakket op het gebied van verhuizen of opslag dan wij. Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn met:

Afmetingen opslagcontainer

Container 20ftBuitenmatenBinnenmaten
Lengte6,06 meter5,89 meter
Breedte2,44 meter2,35 meter
Hoogte2,59 meter2,39 meter
Inhoud33,2 m3

Hoe werkt de mobiele opslag?

  1. Wij plaatsen een grote verhuiscontainer voor uw deur. De meeste inboedels passen ruimschoots hierin. Voor de hele grote inboedels kunnen we natuurlijk ook twee verhuiscontainers brengen. Vervolgens kunt u de verhuiscontainer op uw gemak inladen.
  2. Als u klaar bent met het inladen, brengen wij de verhuiscontainer naar onze verwarmde en geconditioneerde opslag.
  3. Wanneer u de container terug wenst, komen wij deze weer terugbrengen. Als u verhuist, kunnen we de container natuurlijk ook gelijk naar uw nieuwe huis brengen.
  4. U kunt uw inboedel in uw eigen tempo uitladen. Wanneer u klaar bent met de verhuizing, komen wij de lege container weer bij u ophalen.

Tarieven mobiele opslag

De vaste kosten voor het brengen en halen voor de opslag en brengen en halen na de opslag bedragen slechts €425 inclusief btw! Voor dit bedrag heeft u (maximaal) drie dagen de tijd om de container in te laden, en drie dagen de tijd om de container uit te laden. Naast de kosten voor het brengen en halen van de container betaalt u de opslagkosten.

De opslagkosten voor de eerste maand zijn slechts €175,00 inclusief btw. Na de eerste maand zijn de kosten €5,75 per dag.

Wanneer uw woonplaats via onderstaand boekingssysteem te selecteren is, kunt u direct online boeken. Voor overige plaatsen maken wij graag een offerte op maat voor u op.